duminică, 4 august 2013

Pantofii tassel loafers: must have de primavara ( II )

Tassel loafers reprezinta un tip de pantofi clasici, foarte versatili, pe care il poti purta la o gama larga de combinatii vestimentare. Pantofii tassel loafers sunt foarte potriviti pentru sezoanele de tranzitie – primavara si toamna. Descopera cateva idei de purtare a acestor pantofi.
In general, pantofii tassel loafers sunt realizati in nuante inchise, neutre, tocmai pentru a putea fi combinati mai usor tinutelor. Unii barbati se tem sa poarte astfel de incaltaminte, din cauza unei conceptii prost inradacinate in societate, anume ca acesti tassel loafers sunt pantofi invechiti, iesiti din ultimele tendinte ale modei masculine.

Cum porti pantofii tassel loafers
Pantofii tassel loafers sunt suficienti de casual pentru a putea fi purtati la jeans si suficient de eleganti pentru a putea accesoriza un costum de seara sau de zi. Exista si barbati care prefera sa poarte pantofii doar la costum, deci depinde pana la urma de gusturile fiecaruia.
Pantofii tassel loafers sunt facuti din piele si au o linie destul de ascutita, ceea ce le ofera exact acea doza de formalitate de care au nevoie.
Datorita designeului, pantofii tassel loafers pot fi purtati cu sacouri, cu bluze, jachete, tricouri, pulovere si camasi, indiferent de culoarea acestora.
Pantofi tassel loafers cu sosete sau fara
In functie de gusturile tale, poti purta pantofii tassel loafer fie cu sosete, fie fara. Acesti pantofi sunt decupati in laterale astfel incat sa ramana un spatiu intre pantalon si pantof. In acel spatiu se va vedea fie pielea piciorului, fie ciorapul.
Tassel loafers, din gama pantofilor fara siret
Pantofii tassel loafers seamana la design cu deck-shoes, cu diferenta ca in locul siretelor au niste ciucuri.
Din gama pantofilor loafers, adica cei fara siret, in care doar introduci piciorul, mai fac parte, alaturi de tassel loafers, urmatorii pantofi: penny loafers, whole cut loafers, loafers hibrid, loafers cu elastic, loafers fluture “butterfly”, kilted loafers si loafers Prince Albert.

sursa : askmen.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu