duminică, 17 august 2014

CUREAUA BARBATEASCA

                                                 CUREAUA    BARBATEASCA





            Ca o regula de purtare, aceasta se poate purta pe ambele parti (stanga sau dreapta). Scopul ei ar trebui sa fie mai mult .....'' de decor '' , pantalonii  in care o sa te simti comod sunt acei pantaloni care iti vin bine in talie si care nu au nevoie de curea. O pereche larga de pantaloni o sa aiba incretituri si o sa arate urat iar o pereche care te strange si la care tii desfacut primul nasture si se sprijina in curea sa nu cada, tragand un pulover peste si crezand ca nu se vede nu e o solutie tocmai buna, poti ramanea ''descoperit''...sa nu mai vorbim de cum arata daca intr-un moment ti-se ridica puloverul.
           Aceasta nu se poarta impreuna cu bretelele, acestea fiind doua accesori cu acelas scop la fel cum nu porti papion si cravata in acelas timp. O alta regula de purtare este aceea ca : cureaua dupa inchidere trebuie sa treaca de primele doua gaici ale pantalonilor si sa ajunga pana la a treia. NU infasurati cureaua pe langa voi inca o data sau sa ajunga varful curelei in spatele vostru sau abia sa treaca de prima gaica. Probati curelele intotdeauna si alegeti marimea potrivita.

           Sfat : Cand cumparati curea noua, introduce-ti cureaua prin catarama de cateva ori, ca marginile ei sa aiba frecare cu colturile cataramei, altfel riscati ca la prima utilizare dupa ce ajungeti acasa sa i-se duca culoarea de pe margini cand o inchideti ( lucru intalnit la curelele ieftine dar eu am patit si la curele mai scumpe).
            O alta regula ar fi aceea de a asorta cureaua cu pantofii, cea mai des intalnita dar putem face si alte artificii de stil sa o asortam cu tinuta din partea de sus sau jos sau cu un ceas/bratara sau geanta. Nu purtati curelele cu logo mare in forma de catarama sau aplicat pe ea. Da-ti dovada de bun gust si aratati ca stiti sa purtati o curea.

             Purtati curele colorate de panza, impletite mai ales la tricouri dar nu numai, NU purtati curea de piele la tricou si adidasi, cele de care am zis sunt perfecte pentru vara, pentru un stil aparte si o nota distinctiva in imbracamintea voastra.
                         

                                                                       
             O alta regula ar fi aceea ca , cureaua se poarta intotdeauna aliniata la marginea de sus a pantalonilor si sa nu o purtam lasata prea larg pentru ca ea coboara , daca nu avem gaura exact unde avem nevoie pe curea rugam vanzatorul sa ne faca una atunci cand o cumparam , de obicei toate magazinele au acel cleste special care face gauri.






                                                 DA



              NU

                                                                                                                                               

             Mai jos o sa aveti cateva posibilitati de purtare dar si ceea ce ar trebui sa evitati.











photo: www.tumblr.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu