joi, 19 septembrie 2013

TUMBLR.COM


Am sustinut tot timpul crearea unui cont pe http://www.tumblr.com. Mi-se pare ce-a mai usoara modalitate de a urmari tot ceea ce te intereseaza. Practic e un mini blog unde fiecare posteaza ce vrea: imagini, link-uri, video-uri etc. si unde poti impartasi si cu altii ceea ce iti place tie. Ai vazut pe o pagina de tumblr ceva interesant? Poti sa ii dai reblog si postarea va fi vazuta si ce cei care te urmaresc prin follow iar daca timpul nu iti permite sa te ocupi serios de blogging aceasta e o solutie pentru oricine.

'' Deşi Facebook domină ferm piaţa reţelelor sociale cu miliardul său de utilizatori, Tumblr este preferat pentru că „adolescenţii iubesc fotografiile, dar urăsc textele. Aceasta explică prezenţa site-urilor de socializare prin intermediul imaginilor între cele mai accesate de adolescenţi. Site-ul de socializare lasat de compania Tumblr Inc. foloseşte microbloguri pe care utilizatorii le pot urmări, distribui şi aprecia, şi au la bază imaginile.''   spune John Herman membru la echipei BuzzFeed.

Momentan in Romania, TUMBLR  se afla cam sub anonimat fiind mult prea prinsi in ceea ce inseamna Facebook , Twiter , Instagram etc.

In continuare am ales niste linkuri de tumblr care se ocupa de stil atat feminin cat si mascuin si care sunt actualizate zilnic:



http://yourstyle-men.tumblr.com/








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu